Oral-B opzetstukjes kopen voor elektrische tandenborstel

Wanneer je Oral-B opzetstukjes gaat kopen kom je vaak voor een vervelende verrassing te staan. Waar de elektrische tandenborstel vaak nog meevalt in de prijs, zijn de tandenborstels aardig prijzig. Vaak moet je enkele tientallen euro’s neerleggen voor de borstels van de Oral-B Elektrische tandenborstel. Zeker wanneer je voor een heel gezin moet inkopen kan het een duur grapje zijn.

De Oral B opzetstukjes vervangen

Na enkele maanden de opzetstukjes van Oral-B gebruikt te hebben, loopt elke gebruiker tegen hetzelfde probleem aan. De borstel ziet er minder goed uit en voelt daarbij ook minder sterk aan. De haartjes beginnen uit elkaar te staan en het effect voelt minder aan wanneer je je tanden poetst. Niet alleen het gevoel is minder, maar ook het resultaat van het poetsen wordt minder.

Iets wat je minder snel zal opvallen is dat de elektrische tandenborstel het tandplak van je tanden minder goed kan verwijderen. Hierdoor ontstaat het risico op gezondheidsproblemen zoals ontstekingen van het tandvlees maar ook het ontstaan van gaatjes. Het is daarom van belang om je opzetstukje van de elektrische tandenborstel op tijd te vervangen.

Oral B Opzetstukjes kopen

Wanneer tandenborstel vervangen?

Wanneer moet je je opzetstukje gaan vervangen? Tandartsen raden aan om de opzetstukjes regelmatig te vervangen. Het advies luidt dan ook om dit om de drie maanden te doen. Je opzetstukje verliest na drie maanden zijn kracht, ook verzamelt je borstel steeds meer bacteriën waardoor het hygiënisch niet aan te raden is om te blijven poetsen met dezelfde borstel.

Oral b opzetstukjes goedkoop kopen

Elke drie maanden een nieuwe opzetstukje kopen kan een dure gelegenheid zijn. Gelukkig hebben wij voor jou goedkope opzetstukjes gevonden, waarbij je niet hoeft in te leveren op kwaliteit.

Wij hebben deze voor zowel de Oral-B als de Philips Sonicare elektrische tandenborstel.