Als je op zoek bent naar een goedkope doch betrouwbare opzetborstel voor je elektrische tandenborstel, is de Oral B Cross Action opzetborstel misschien iets voor jou. Oral B staat al jaren bekend om het produceren van diverse uitstekende producten op het gebied van tandverzorging. Het is één van de grootste merken van dit moment. Zo groot word je niet zomaar: dit krijg je voor elkaar door kwaliteitsproducten te produceren die consumenten kunnen kopen voor een goede prijs. De Oral B Cross Action opzetborstel is hier een goed voorbeeld van. Hieronder kun je meer lezen over dit product.

Meer info over de Oral B Cross Action opzetborstel

Oral B is altijd op zoek naar producten die er voor zorgen dat jij jouw tanden nog optimaler kunt poetsen. Ook op het gebied van opzetborstels blijven ze daarom zichzelf continu vernieuwen. De Oral B Cross Action opzetborsteltjes zijn hier een goed voorbeeld van. De haren van de borsteltjes zijn kruislings geplaatst, zodat ze eenvoudiger langs je tanden kunnen bewegen. Bovendien kunnen ze zo beter etensresten en tandplak van je tanden verwijderen. Door de hoek waarin de haartjes staan, 16 graden om precies te zijn, wordt geen enkel plekje op je tanden meer overgeslagen. Dit zorgt voor een optimaal poetsresultaat.

De opzetborstels uit de Oral B Cross Action lijn worden per vier of acht stuks verkocht. De Cross Action opzetborstel is een product van A-kwaliteit. Hierdoor kun je dit opzetborsteltje ook langer gebruiken in vergelijking met andere opzetborstels uit deze prijsklasse. Bovendien zijn de borstels geschikt voor meerdere elektrische tandenborstels van Oral B.

Voor welke tandenborstels kan ik een Oral B Cross Action opzetborstel gebruiken?

Het fijne aan de Cross Action opzetborstels is dat ze met meerdere elektrische tandenborstel van dit merk compatibel zijn. Let wel op: de Sonic en Pulsonic modellen van Oral B zijn niet compatibel met deze opzetborstels. De volgende tandenborstels van Oral B kun je wel met een gerust hart gebruiken in combinatie met de Oral B Cross Action opzetborstel:

  • Oral B Pro 1000, 2000, 3000, 4000, 5000, 6000 & 7000
  • Oral B Pro 2 & 3
  • Oral B Smart 4, Smart 5 & Smart 6
  • Oral B Professional Care Triumph 4000 & 5000
  • Oral B Vitality (de gehele serie)
  • Oral B Advance Power (de gehele serie)
  • Oral B Pro 500, 600 & 700
  • Oral B Pro 6000 / 7000 / 8000
  • Oral B GENIUS (de gehele serie)

De roterende opzetborstels met ronde kop zullen een significante bijdrage leveren aan de dagelijkse reiniging van je tanden. Al met al een goede keuze voor je tanden.